Mobil GGPoker - Mobil Kaszinó Magyar
Home » Mobil GGPoker
ELŐNYÖK
Lágy játékok (sok ázsiai játékos)
Akciódús játékok
Versenyek magas garanciákkal
Érdekes VIP program
Nagyszerű játékválaszték
KORLÁTOK
Nincsenek hand history fájlok
Magas rake

Mobil GGPoker értékelés

A mobil GGPoker nem csak az akciók mennyisége miatt érdemes, hanem azért is, mert meglehetősen gyenge játékosok ellen játszol. Cserébe a rake a mobil GGPokerben egy kicsit magasabb, mint a legtöbb versenytársnál.

Mobil GGPoker Előnyök és hátrányok

Előnyök

 • Lágy játékok (sok ázsiai játékos)
 • Akciódús játékok
 • Versenyek magas garanciákkal
 • Érdekes VIP program
 • Nagyszerű játékválaszték

Hátrányok

 • Nincsenek hand history fájlok
 • Magas rake

A mobil GGPoker másik egyedi értékesítési pontja, hogy eltávolították a leosztás-előzmények mentésének lehetőségét, így az olyan nyomkövető szoftverek, mint a PokerTracker és a Hold’em Manager használhatatlanná váltak. Még ha bonyolultabb is az eredmények nyomon követése, a lágyabb játék kárpótol ezért. Számos játék és verseny van a nap folyamán. A szolgáltatónak növekvő játékosállománya van, és a folyamatos promóciók még vonzóbbá teszik a készpénzes játékokat és versenyeket.

A mobil GGPoker áttekintése

A mobil GGPoker a 2014-ben indult „Good Game Network” zászlóshajója. Ez a hálózat eredetileg Ázsiában indult, és kezdetben a kínai és délkelet-ázsiai játékosokra összpontosított. A következő években egyre több európai skin csatlakozott a hálózathoz, így egyre több európai játékos is megtalálható benne. A mobil GGPoker magyar a második legnagyobb ázsiai pókerhálózat európai kliense, és az oldal fő fókuszában a szabadidős játékosok állnak. A szolgáltató rengeteg ajánlatot és promóciót tartogat, így nehéz unatkozni.

A mobil GGPoker számos olyan egyedi funkcióval rendelkezik, amelyeket más szolgáltatók nem kínálnak. Például all-in biztosítással megvédheted a leosztásodat. Közvetlenül minden leosztás után megoszthatod a leosztásodat a közösségi hálózatokon a „hand moments” segítségével, és a mobil GGPoker magyar integrálta a PokerCraft játékelemző eszközt, amely megmutatja a statisztikákat és az eredményeidet. Ez az elemzőeszköz azonban egyben az egyetlen eszköz is, amelyet a mobil GGPokerben használhatsz, mivel minden más külső eszköz tiltott (mint például a PokerTracker vagy a HEM), és blokkolva lesz.

Mobil GGPoker bónusz és bónuszkód 2022

A mobil GGPoker azonnali bankroll-lökést ad, amikor először regisztrálsz és befizetsz. Nincs szükséged bónuszkódra ahhoz, hogy megkapd a mobil GGPoker bónuszt. Csak le kell töltened a mobil GGPoker alkalmazást, nyitni egy számlát, és legalább 20 $ befizetést teljesíteni.

Mobil GGPoker VIP program: Fish Buffet

Minden játékos, aki regisztrál a mobil GGPoker-nél, automatikusan regisztrál a mobil GGPoker VIP programba. Ez az utánozhatatlan „Fish Buffet” nevet viseli, és készpénzt kínál a versenydíjakért vagy a készpénzes játékok rake-ért cserébe. Minden befizetett rake vagy versenydíj minden centjéért egy Fish Buffet pontot (röviden: FP) kap. 25 különböző hűségszint létezik.

A legalacsonyabb szint az úgynevezett plankton. Ha 500 FP-t gyűjtesz (azaz 5 dollár rake-et fizetsz), akkor 0,50 és 1,50 dollár közötti összeget kapsz vissza. A pontos összeget véletlenszerűen határozzák meg egy szerencsekerék segítségével. A magasabb VIP-szintekkel több jutalomra vagy jogosult. A legmagasabb szintet Black Sharknak hívják. Ahhoz, hogy elérd ezt a szintet, 30 nap alatt 100 000 FP-t kell keresned (ami 1000 $ rake-nek felel meg). A jutalom itt 100 és 1000 dollár között mozog.

A mobil GGPoker hálózat játékosainak száma

A mobil GGPoker az egyik legnagyobb pókerszolgáltató a piacon. Csak a PokerStars és az ázsiai versenytárs IDNPoker rendelkezik több játékossal. A készpénzes asztaloknál bármikor több mint 1000 valódi pénzes játékos van online, csúcsidőben pedig akár 10 000 játékos is lehet online. A csúcsidőszakok a délutáni és esti órák (UTC).

Készpénzes játékok

A készpénzes játékok nagy mennyiségben elérhetőek a mobil GGPokerben megfelelő számú játékos esetén. A napszaktól függetlenül, vagy akár éjszaka is, mindig találsz néhány játékost, akikkel versenyezhetsz. A legnépszerűbb asztalok természetesen a Hold’em asztalok. A tétek 0,05 $ / 0,10 $-tól indulnak, és egészen 100 $ / 200 $-ig emelkednek. A nagyon magas limiteken azonban ritkán van akció. A legalacsonyabb limiteken a minimális nevezési díj mindössze 1 dollár, és annyival ülhetsz le, amennyivel csak akarsz. Nincs felső határ. A mobil GGPoker omaha játékaiban a vakok szintén $0,05 / $0,10-től $100 / $200-ig terjednek, és a legalacsonyabb limiten a minimális buy-in 1 dollár.

A mobil GGPoker versenyei éjjel-nappal zajlanak, és a hálózat naponta legalább 100 000 dollárt garantál a különböző versenyeken. Vasárnaponként minden garancia megduplázódik (a nevezési díjjal együtt). Minden versenyen lehet osztani, amint a döntő asztalhoz jutottál. A mobil GGPoker legnagyobb és legfontosabb versenye jelenleg a GG Masters, amely minden vasárnap 16 órakor (UTC) kezdődik. Ez a verseny 150 dollárba kerül, 300 000 dolláros garanciával rendelkezik, és egy tiszta freeze-out verseny, ahol nincs re-buy vagy re-entries.

A korlátozott idővel rendelkező játékosok részt vehetnek a mobil GGPoker All-in-or-fold játékaiban. Amikor jelentkezel egy All-in-or-fold játékra, 8 nagyvakkal ülsz le. A játékok Hold’em és Omaha változatban érhetőek el. Csak azt választhatod ki, hogy all-in vagy bedobod-e a tétet. Hogy a játék még izgalmasabb legyen, van jackpot is. Ez akár 800 nagyvakot is érhet, és akkor kerül kifizetésre, ha egy Straight Flush-t (vagy Omaha esetén Royal Flush-t) érsz el. Ezen kívül a mobil GGPoker gyors dobópókert, 6+ Hold’emet és Sit & Gos pókert is kínál.

Flip & Go versenyek

ÚJ 2021 januárja óta. A mobil GGPoker legújabb Flip & Go versenyei a versenyek legforróbb részébe repítenek – a pénzben való játékba! Átugorhatod az unalmas őrlődést, amikor csak sokat dobsz és próbálod túlélni a buborékot. Ehelyett a flippeléssel kezdesz, és akkor játszol rendes Hold’emet, amikor már a pénzben vagy. Ami körülbelül 40BB mélységben van. Ez emlékeztethet a Full Tilt Flipoutjaira a régi időkben. Kivéve, hogy a GG 30 másodperces döntéshozatalt kínál.

Azzal kezdesz, hogy kiválasztod a tétet (0,05, 0,5, 3 vagy 20 dollár), és kiválasztod, hogy egy vagy akár 10 kezdő stackkel játszol. Ezután kapsz három zárt lapot, és kiválasztod az egyiket, amit el akarsz égetni. A fennmaradó két kártyát az asztalodnál ülők ellen fogod feldobni. Minden asztal túlélője pénzben van, és most már elkezdhetnek egymás ellen rendes Texas Hold’emet játszani.

A mobil GGPoker mobilalkalmazás

Természetesen a mobil GGPokerhez is van mobilalkalmazás. Az alkalmazás nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, a játékmenet pedig világos és kényelmes. A jól megvalósított többasztalos funkciónak köszönhetően a játékosok akár négy asztalnál is játszhatnak egyszerre. Még a telefont sem kell oldalra fordítani a játékokhoz. A mobil GGPoker mobilalkalmazás a legelterjedtebb operációs rendszerekhez és mobileszközökhöz, például iOS és Android rendszerhez érhető el.

Mobil GGPoker kifizetési / befizetési lehetőségek

A mobil GGPoker pontos ki- és befizetési lehetőségei attól függnek, hogy hol élsz. De minden általános fizetési lehetőség támogatott – beleértve a Bitcoint is. A szoftverben található Pénztár egyszerű és végigvezet minden befizetési/kivételi lépésen. A befizetési/kivételi limiteket is növelheted/csökkentheted a fiókod és az e-mail címed megerősítésével, majd egy ügyfélszolgálati megkeresés elküldésével.

Mobil GGPoker ügyfélszolgálat

 • Általános támogatás: help@mobil GGPoker.com
 • Fizetési kérdések: cashier@mobil GGPoker.com
 • Élő chat: a honlapon
 • Súgó terület: a honlapon szintén nagyon kiterjedt. Az általános kérdésekre nagyon részletesen válaszolnak.

Mobil GGPoker értékelésünk

A mobil GGPoker határozottan nem unalmas. Annyi különböző formátum, funkció és lehetőség van, hogy sokáig új szempontokat fogsz felfedezni. A mobil GGPoker jóval drágább (több a rake), mint más szolgáltatók (különösen a PartyPoker.) És ezért nem feltétlenül a megfelelő hely, ha professzionálisan szeretnél játszani. Ha azonban elsősorban szórakozásból pókerezel, akkor nagyon elégedett leszel a mobil GGPokerrel. A játékokat viszonylag könnyű legyőzni, a versenyek jelentős garanciákat kínálnak, és a promóciók is megérik. Mindent egybevetve teljes mértékben ajánljuk a mobil GGPokert.

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft
Mobil GGPoker
5,0 rating
5.0/5