Mobil kenó tippek - Mobil Kaszinó Magyar

Mobil kenó tippek

Home » Mobil Kenó » Mobil kenó tippek

Mobil kenó tippek

A mobil kenó egy népszerű szerencsejáték, amely a lottó jellegű játék fogalma alá tartozik, mivel a számokkal ellátott fehér golyókat véletlenszerűen választják ki. A játék sok játékos számára azért vonzó, mert már kis tétből is hatalmas összeget lehet nyerni.Ma a mobil kenó játékokat kaszinók, éttermek, bárok és néhány állami lottótársaság kínálja. Kiválaszt egy maroknyi számot az 1-80-as számok közül, leadja a szelvényt a tétjével együtt, és megvárja a következő sorsolást, hogy lássa, talál-e és nyer-e. A kifizetések attól függnek, hogy hányat választ ki, és hányat talál el, valamint a ház nyereménytáblájától.

A mobil kenó nagyon vonzó a kaszinóüzemeltetők számára, mivel ma már többnyire teljesen automatikus. Nem sok olyan kaszinót találsz, ahol tényleges golyóhúzás van. Manapság már általában minden számítógépen történik. Ez a kaszinóüzemeltető számára nagyon kis rezsiköltséget jelent, és azt, hogy sokkal gyorsabban tudják futtatni a játékokat.

Mobil kenó szabályok

A mobil kenót egyszerű játszani, és csak néhány szabályt kell megtanulni, mielőtt elkezdenéd. A játék célja, hogy olyan számokat, úgynevezett pöttyöket válasszon, amelyekről úgy gondolja, hogy kihúzásra kerülnek. Minél több ilyen számot találsz el a megfelelő sorsolás során, annál több pénzt nyersz! Igen, ez ilyen egyszerű. Ha csak néhány pöttyöt választasz, akkor egy vagy kettőt is eltalálhatsz, és így nyerhetsz, de a maximális nyeremény, amit kaphatsz, kisebb. Ha több számot választasz, több számot kell eltalálnod a nyereményhez, de nagyobb összeget kaphatsz, mivel több golyót találsz el.

Gyakori mobil kenó szabályváltozatok

A normál élő mobil kenóban legfeljebb 15 számot húzhat 1 és 80 között. A valódi pénzes online kaszinókban és bizonyos intézményekben azonban számos apró változtatással találkozhatsz a játékban. Nézzünk meg néhányat a leggyakoribb szabályvariációk közül, amelyekkel találkozhatsz.

Video mobil kenó

A videó-mobil kenó terminálok és online játékok lehetővé teszik, hogy a számokat egy képernyőn válaszd ki. Aztán amint készen állsz, a szoftver azonnal kihúzza az összes golyót.

Bónusz golyók

Néhány játékban van bónuszgolyó vagy különleges szám. Ha eltalálod ezt, akkor a házirendtől függően további nyereményt vagy szorzót kapsz.

40 golyós mobil kenó

A néha instant mobil kenónak is nevezett 40 golyós játékok gyorsabbak, mivel kevesebb golyót használnak. Ön legfeljebb 10 számot választ 1-40 közül, és 10 golyót húznak.

 

Mobil kenő tippek trükkök – jegyek típusai

Az online játékok általában sima szelvények, de a téglaépületes kaszinókban a mobil kenó szelvények kitöltésekor többféleképpen is lehet fogadni. Nézzük meg, hogyan választhatsz ki olyan helyeket, amelyekkel feldobhatod a következő sorsolást.

Egyenes szelvények

Az egyenes tétek a legtöbb ember játékmódja. Egyetlen számsort választasz, és a következő sorsoláson veszel részt. A tétek általában 1 dollárnál kezdődnek az alapjátékban.

Way jegyek

A Way fogadások a kiválasztott számok több kombinációját használják. Megjátszhat két 3 számból álló szettet külön-külön és együtt egy 6-os szettet. Ez három tétet jelentene.

Király számjegyek

Amikor egyetlen számot tesz egy csoportba, az egy királyszám. Hozzáadhatja a módokhoz és kombinációkhoz, vagy dönthet úgy, hogy egyedül fogad rá egy egypontos játékban.

Osztott szelvények

Ez a fogadás olyan, mintha egyszerre két szelvényt játszanál. Kiválasztod a számokat, bekarikázod őket csoportokban, vagy egy vonallal osztod őket. Minden egyes pontcsoportra egy tétet teszünk.

Kombinált szelvények

A szelvénykombinációk átfedhetik egymást, így még több tétet hozhatnak létre. Kiválaszthat 20 pöttyöt, és kreatívan feloszthatja őket számos fogadáshoz.

Progresszív jackpot játékok

A progresszív jackpotos nyerőgépekhez hasonlóan itt is van egy pot, amely a játék során növekszik. Ez lehet egy további mellékes tét, amibe beszállhatsz, hogy esélyt kapj egy hatalmas nyereményalap megnyerésére.

Mobil kenó tippadó 

A mobil kenó fogadásoknál kiválaszthatja, hogy hány számot szeretne kiválasztani egy sorsoláson, és mennyit szeretne fogadni. A fogadási címletek játékonként változnak, és általában alacsonyabbak a video- és az online kaszinó mobil kenóban.

A hagyományos mobil kenójátékban jelentősebb összeggel kell fogadnia, és a sorsolások között meghatározott ideig kell várnia, hogy az összes játékos felvehesse az előző sorsolásból származó nyereményt.

Általában a játékosok 4 és 10 szám között választanak, és az eredeti tét összegének és a betalált számok százalékos arányának megfelelően kapják meg a kifizetést. A fogadás és a tényleges nyereményszorzók és kifizetések meghatározása meglehetősen összetetté válik. Ez az információ könnyen elérhető a játék kifizetési táblázatában a video- és online mobil kenóban. A hagyományos mobil kenóban a kaszinó mobil kenó kifizetési könyvében találsz erről áttekintést.

Ne feledje, hogy a különböző fogadási lehetőségek megtétele nem változtatja meg a ház előnyét a mobil kenóban, és biztosan nem növeli a nyerés valószínűségét. A játék statisztikája és matematikája ugyanaz marad, függetlenül attól, hogy a játékos milyen fogadási opciókat tesz. Ez azonban extra izgalmat adhat a játéknak!

Hogyan játsszon mobil kenót

Ha az egyik legegyszerűbb játékot keresed egy kaszinóban, akkor nem mehetsz el a mobil kenó mellett. Nagyon könnyű játszani, és miután megkapta a sorsjegyét, hátradőlhet és lazíthat, miközben az akció az Ön előtt lévő képernyőn kibontakozik.

A következőkben megnézzük, hogyan kell mobil kenózni az elejétől a végéig. Nem kell sok minden, így néhány gyors lépésben eligazodhatsz a játékban.

Íme, hogyan játszhat mobil kenót élő sorsjegyekkel.

Az első dolog, amit tennie kell, hogy megtalálja a szelvényeket. A kaszinók általában a kijelölt mobil kenó-szalonokban tartják őket. A bárok és éttermek a pulton lévő kis tárolóban tartják őket. Az online játékok és a videóterminálok virtuális kártyákat használnak, amelyeken olyan számok vannak, amelyeket kattintással választhatsz ki.

Töltse ki a szelvényt

Döntse el, hány helyen szeretne játszani, és válassza ki a szerencseszámait.

Határozza meg tétjeit

Ha útvonaltéteket vagy több kombinációt tervez, győződjön meg róla, hogy helyesen csoportosítja, karikázza és jegyzeteli a szelvényeit. Bármikor kérhet segítséget. Minden egyes megjátszott számsorhoz egy tét szükséges.

Adja le a szelvényét

Adja át kitöltött szelvényét egy alkalmazottnak. Ők visszaadják az eredeti szelvényt egy nyomtatott nyugtával együtt, amelyen szerepel a sorsolás azonosítója, a fogadási módok és a számkombinációk. Tartsa meg a kitöltött szelvényt, ha egy másik sorsoláson ugyanezt tervezi megjátszani.

Nézze meg a sorsolást és nyerjen

A létesítményben mindenhol elhelyezett képernyőkön megjelennek a kisorsolt számok. Dőljön hátra, és nézze, ahogy egymás után 20 szám jelenik meg. Miután néhány számot eltaláltál, vidd vissza a blokkot egy tisztviselőhöz, és vedd át a nyereményedet. Az online játékok automatikusan beteszik a nyereményt a bankszámlájára.

Mint láthatja, a játék egyszerű, és csak akkor válik kissé bonyolultabbá, ha különböző téttípusokkal és kombinált szelvényekkel játszik.

Mobil kenő nyeremények – Stratégia

A legjobb mobil kenó stratégia az, hogy a legjobb nyerési esélyekkel rendelkező számokat játssza meg. Ez egy szerencsejáték, így nincs olyan készség, amit alkalmazhatnál a ház előnyének csökkentésére.

Egyesek úgy vélik, hogy jobb nyerési esélyeik lesznek, ha olyan stratégiákat alkalmaznak, mint a hideg számok, a 40 legalsó szám, vagy olyan helyek kiválasztása, amelyekről úgy gondolják, hogy gyakrabban fognak megjelenni. Az igazság az, hogy a mobil kenóban nem igazán lehet követni egy sémát. Minden sorsolás egyedi, és minden egyes golyó felbukkanásának valószínűségét újraindítja.

 

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft