Mobil Starburst nyerőgép - Mobil Kaszinó Magyar

Mobil Starburst nyerőgép

Mobil Starburst felülvizsgálata

A mobil Starburst még mindig a NetEnt legnépszerűbb kiadása. Nyúlj a csillagok után, és nyerd meg az 50 000 dolláros fantasztikus jackpotot! Izgalmas wild funkciók és kivételes találati arány. A mobil Starburst a NetEnt egyik leghíresebb nyerőgépe világszerte, és az összes online kaszinóplatformon a játékosok nagy kedvence. A mobil nyerőgépet értékelő csapatunk úgy találta, hogy népszerűsége szilárdan megmaradt egyszerű, mégis üdítő játékfunkciói miatt. Kiváló grafikája és rendkívül felhasználóbarát kezelőfelülete miatt a kezdők és a régi játékosok számára egyaránt gyöngyszem. Nagyon standard bónusz funkciókat kínál, és ez is része a szépségének. Találsz vadakat és bónuszjátékot, de nem találsz ingyenes pörgetéseket, szorzókat vagy progresszív jackpotot.

Mobil Starburst nyerőgép információk

  • Szolgáltató: NetEnt
  • Volatilitás: Alacsony
  • RTP: 96,1%
  • Jellemzők: Bónusz játék, Vad szimbólumok, 10 nyerővonal mindkét irányban, 5 tárcsa
  • Minimális tét 1 érme
  • Maximális tét 10 érme
  • Legnagyobb nyeremény 50,000 érme

Mobil Starburst nyerőgép szimbólumok és kifizetések

Öt tárcsát és tíz nyerővonalat talál, amelyek mindkét irányban fizetnek, így mindig izgalmas játékot kínálnak. A mobil Starburst magas maximális nyerési potenciállal és éles, tiszta szimbólumokkal van megtöltve.

Szimbólumok

A mobil Starburst játékmenetének jellemzői nagyon hasonlóak a gyümölcsös nyerőgépekhez; csak éppen a tárcsák cseresznye és narancs helyett fényes drágakövekkel vannak tele. Továbbra is megtalálható benne a 7-es és a BAR szimbólum. Vad szimbóluma egy többszínű csillag szimbólum, amely egy pörgetés erejéig, amint megjelenik, a tárcsára terjeszkedik, amikor minden más szimbólumot helyettesít. A kétirányú nyerővonalak rendszeres nyereményeket hoznak létre, amikor ez a fényes csillag felragyog a tárcsákon.

Fizetési táblázat

A BAR és a 7-es a legértékesebb szimbólumok a tárcsákon. A sárga, zöld és piros drágakövek következnek a sorban. A kék és a lila kövek a legalacsonyabb fizető szimbólumok. 

Mobil Starburst nyerővonalak

mobil Starburst nyerőgép min / max tétek

Az érmeméretet a képernyő alján található + és – gombok segítségével választhatja ki. Választhat 0,01 és 1 között. A tét nagysága a minimális 1 érmétől a maximális 10 érméig terjed tárcsánként. Pénzértékben kifejezve ez azt jelenti, hogy pörgetésenként akár 100 USD-t is feltehetsz. Kiválaszthatja, hogy hány nyerősoron szeretne fogadni minden egyes pörgetésnél.

Mobil Starburst Slot RTP, volatilitás és találati gyakoriság

A mobil Starburst nyerőgép egy alacsony volatilitású játék. Ez az egyik oka annak, hogy a NetEnt ezen speciális nyerőgépe továbbra is olyan nagy kedvenc. Gyors, és a nyeremények rendszeresek. Az iparági átlag RTP-je 96,1%, így a ház kis, 3,9%-os előnye marad. A 2., 3. és 5. tárcsán egy bővülő vad szimbólum található. Minden egyes tárcsa, amelyre egy kerül, egy ingyenes pörgetést vált ki, maximum hárommal. 

Mobil Starburst nyerőgép jackpot és/vagy maximális nyeremény

A mobil Starburst nyerőgép maximális nyereménye 50 000 érme, ami 50 000 USD-nek felel meg. Ezt a lenyűgöző játékbeli jackpotot akkor érheti el, ha három mobil Starburst vad szimbólumot ér el.

Mobil Starburst magyarul

Igen, a Starburst slot játék elérhető magyarul is. A Netent fejlesztette ki, és Magyarországon egészen népszerű lett az online kaszinókban. A játék 5 tárcsás és 10 fizetővonalas, így telis-tele van látványos grafikával és fantasztikus eredményekkel. Az emberek szeretik a Kirakó díszeket is, amelyek gyorsan nagyszerű nyereményekkel pörgetnek le. Különösen azoknak való, akik gyorsan szeretnek játszani, és megfelelő fordító segítségével a játékok más országokban is elérhetőek.

A mobil Starburst nyerőgép jellemzői

Ahogy korábban említettük, a mobil Starburst nem rendelkezik rengeteg bónusz funkcióval vagy ingyenes pörgetéssel. Bónuszjátékokat sem találsz a nyerőgépen. Ezt azonban azzal pótolja, hogy rendszeres nyerő kombinációkat biztosít a kétirányú nyerővonalakon. A bővülő vadak és a mobil Starburst funkció a képernyőhöz ragasztja Önt.

Vadak, pörgetések és egyéb alapjáték funkciók

A mobil Starburst nyerőgépen két wild funkcióval rendelkezik. Az első a csillag vad, amely a középső három tárcsára terjeszkedik, majd a bónusz mobil Starburst vad.

Vadak

A 3D-s, többszínű csillag szimbólum a vad szimbólum. Ha a középső tárcsák egyikére kerül egy vad szimbólum, az kitágul, és újrapörgetést indít el. Ha a másik két tárcsa egyikén egy másik wildot érsz el, az ugyanezt teszi. Ez háromszor is megtörténhet, így három újrapörgetést nyerhet. A lehetséges nyeremények igazán vadak ebben a funkcióban, mivel mindkét irányban vannak nyerővonalak, és elég gyakran sorakoznak, különösen, ha három egymásra rakott vadat találsz.

Újrapörgetések

A bővülő vadak újrapörgetéseket váltanak ki. Ez minden fordulóban maximum három újrapörgetést adhat.

Mobil Starburst nyerőgép ingyenes pörgetések

A mobil Starburst nyerőgépen nincsenek ingyenes pörgetések.

 

Nem fogod úgy érezni, hogy kimaradsz belőle, mivel a vadak által kiváltott újrapörgetések kárpótolnak a tárcsák rendszeres látogatásával.

Grafika és hang

A mobil Starburst kiváló nagyfelbontású grafikával rendelkezik. A szimbólumok világosak és tiszták, és öröm nézni őket. A tárcsák egy csillagokkal teli univerzum hátterén sorakoznak, a csillagok és bolygók fényesen ragyognak a háttérben. A hangsáv nem nyomasztó, és hozzájárul az egész élmény egyszerűségéhez. Lehetőséged van a hangsáv elnémítására, ha úgy szeretnéd.

Mobil Starburst nyerőgép 

Más nyerőgépek, amiket játszhat, ha szereti a mobil Starburst nyerőgépet

Ha tetszik a mobil Starburst, és szeretne kipróbálni egy másik hasonló nyerőgépes játékot, akkor játsszon az IGT Bejeweled nyerőgéppel.

Ez is 20 nyerővonallal rendelkezik (ne feledje, hogy a mobil Starburst tíz nyerővonallal rendelkezik, de mivel mindkét irányba fizet, úgy érezheti magát, mint egy 20 nyerővonalas nyerőgép.) Emellett nézd meg a Wazdan’s Space Gem Slot és a Crystal Sun Slot-ot a PlayNGo-tól, amelyek hasonló játékmenetet és témát kínálnak.

A mobil Starburst nyerőgép értékelése – Következtetés

A mobil Starburst egy élvezetes nyerőgép minden típusú játékos számára. A játékélmény egyszerű, mégis szórakoztató. A fogadási tartományok elérhetővé teszik a belépőszintű fogadók és a magas tétesek számára is. A kiváló minőségű grafika és hang soha nem unalmas, és növeli a mobil Starburst nyerőgépen eltöltött idő élvezetét.Az alacsony volatilitás tökéletes azoknak a játékosoknak, akik kisebb és rendszeres nyereményeket szeretnének élvezni ahelyett, hogy hosszabb ideig várnának a progresszív kifizetésekre.

Azt hiszem, hogy a Starburst slot egy nagyszerű választás lehet a kaszinójátékosok számára. A játék nagyon izgalmas, könnyen érthető és sikeresnek bizonyult. Ez a Netent által fejlesztett játék gyorsan elnyerte az emberek szimpátiáját, mivel fantasztikus látvánnyal rendelkezik és kivételes grafikai effektekkel rendelkezik. Az 5 tárcsás, 10 fizetővonalas játék remekül megférnek a hatszögletű Kirakó díszekkel. Noha magas volatilitású, meglehetősen gyorsan fizeti ki a nyereményeket, így érdemes figyelembe venni azokat, akik keresnek egy igazán trendi nyerőgépet. Mindannyian megpróbáltuk a Starburst-ot és pozitív visszaigazolásokat kaptunk arról, amit csináltunk!

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft