Mobil Kenó - Mobil Kaszinó Magyar

Mobil Kenó

Home » Mobil Kenó

A teljes körű útmutató a mobil kenóhoz

Kaszinójáték-szakértőink elmagyarázzák, hogyan játsszon és nyerjen a kenón, a lottó szerencsejátékon. Élesítsd ki a kenó készségeidet, és kezdj el nagyot nyerni.

Mi az a mobil kenó?

A mobil kenó egy Kínából származó lottó jellegű játék. A mobil kenó szabályok nagyon hasonlítanak az olyan játékokhoz, mint a lottó. A játék lényege, hogy számokat kell kiválasztani, és remélni, hogy azok megegyeznek a véletlenszerűen kisorsolt számok valamelyikével.

A játék megismerése: három alapvető dolog a mobil kenó variációkról

 1. A mobil kenóban 80 szám van. Egy hopper nevű virtuális gép véletlenszerűen húz 20 számot (a valódi kaszinóban a gép számozott golyókat húz).
 2. A játékosok választják ki a számokat – a játékosok által választott számok száma változó. Az 1 és 15 közötti érték a szokásos, de a számok száma játékonként eltérő lehet.
 3. Attól függően, hogy mennyi számot tettek fel, és hogy hány szám egyezik a húzással, a játék kiszámítja a játékos nyereményét, ahogy a golyók kijönnek.

Kulcsfogalom – Mi az a spot?

A játékosok által választott számokat spotoknak nevezik. Ezeket a játékosok hagyományosan tintával vagy zsírkrétával jelölik (mint a bingótollal). A videomobil kenóban és az online mobil kenó kaszinójátékokban a játékosok az egérrel való kattintással vagy a mobilon történő koppintással jelölik ki a mobil kenópontokat.

Kicsit zavaró módon a Spot mobil kenó a játék klasszikus, egyszerű változatának elnevezése is. Ebben nincsenek olyan furcsaságok, mint a kiegészítő golyók, szorzók vagy kombinációk.

Lépésről lépésre útmutató a mobil kenóhoz

 1. A mobil kenókártyán 80 szám látható, amelyek közül a játékosok minden sorsolás előtt választanak.
 2. Az egyes számokat mobil kenóhelynek nevezik.
 3. A számok kiválasztásakor megjelenik egy mobil kenó kifizetési táblázat. Ez megmutatja a játékosoknak, hogy mennyit nyerhetnek, ha egy bizonyos számú számot eltalálnak.
 4. Minél több egyező szám, annál nagyobb a kifizetés. Sok változatban a nulla számok egyezését is jutalmazzák, ha a játékosok egy bizonyos összeg felett választanak.
 5. A mobil kenó egyes változatai forró és hideg mobil kenószámokat jelenítenek meg a játékban. A forró számok gyakran jelentek meg, a hideg számok pedig nem jelentek meg az utóbbi időben.
 6. A játék kezdetén az összes kihúzott szám megjelenik valahol a képernyőn.
 7. Amikor egy, a játékos által kiválasztott számot húznak ki, ezt hívják egyezésnek vagy fogásnak.
 8. A sorsolás során a játékos által sikeresen eltalált számok általában valamilyen módon ki lesznek emelve.
 9. Egyes mobil online kenó kaszinójátékokban különböző típusú fogadások állnak rendelkezésre, amelyekkel később részletesebben is foglalkozunk az útmutatóban.

Hogyan működik a mobil online kenó sorsolás

Amint a játékos megnyomja a Draw gombot, az akció gyorsan lezajlik. Ez a gomb a mobil online kenójátéktól függően a Játék vagy a Start feliratú lehet. A következőkre számíthat a sorsolás előtt, alatt és után.

 1. A számok kiválasztása
 2. Melléktétek hozzáadása (opcionális)
 3. A számok kihúzása
 4. A nyeremény átvétele
 5. Újabb játék

A különböző mobil online kenó tétek megértése

Egyenes tétek

A mobil online kenó tétek legegyszerűbb és leggyakoribb típusa. A játékosok egy játékban legfeljebb 15 számra fogadnak.

Út fogadások

A játékosok kiválasztanak egy számcsoportot, majd ezeket egyenlő alcsoportokra, azaz „módokra” bontják. Minden szám csak egyféleképpen jelenhet meg, többszörös számok nem engedélyezettek.

Osztott fogadások

A játékosok egy játék során több számcsoportra is fogadhatnak, amelyeket külön-külön kezelnek.

Kombinált mobil kenó szelvény

Ennél a fogadásnál, amelyet „kombinált fogadásnak” is neveznek, a játékosok olyan számcsoportokat választanak ki, amelyeket egy szelvényen együtt játszanak meg. A csoportok lehetnek például az egyenes és az út fogadások kombinációi.

Király mobil kenó szelvény

Hasonló az osztott fogadáshoz, de a játékosok egyetlen számot – a királyt – választják ki, amelynek minden csoportban meg kell jelennie.

Mi a különbség a mobil online kenó és a bingó között?

A mobil online kenóhoz újonnan csatlakozó játékosok gyakran feltételezik, hogy a mobil online kenó nagyon hasonlít a bingóra. Valójában a mobil online kenó stratégiának sokkal több köze van a lottószámok kiválasztásához, mint a bingóhoz. A bingó és a mobil online kenó szinte ellentéte egymásnak.

Összegezve

Az online Kenó egyike a legkedveltebb és legegyszerűbb kaszinójátékoknak. A játék lényege, hogy a játékosok megpróbálják megtippelni a számokat, amik a kopogtatott dobozból szabadulnak ki. Az online Kenóban 1-90 közötti számok lesznek használva, és neked kell eldöntened, hogy mennyi darabot vásárolsz. Ez alapvetően arról is szól, hogy milyen stratégián alapszik: ha több darabbal játszik, nagyobb esélyét van nyerni nagyobb összegeket; de ha kevesebbet vásárol, csak kisebb összegeket fog nyerni. Ha a megvásárolt számaid mindegyike megtalálta magának a dobozon belüli helyet, akkor az Ön bónuszait Utalhatja. Az online Kenón kívül más Kaszinó játékok is elérhetőek – beleértve az asztali játékokat, például a rulett vagy blackjack – de ezek nem mindig annyira nyereségesek, mint az online Kenó. Érdemes egyébként kipróbálni, mert az online kenó egy kifejezetten izgalmas játék, amellyek elég jókat is nyerhetünk. Szóval keresse meg kedvenc kaszinója kenóját még ma!

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan lehet mobil kenó játékot játszani és nyerni?

Egészen egyszerűen, minél több számot találsz el a valódi pénzes mobil kenó játékban, annál több pénzt nyerhetsz. A kifizetések a játéktípustól és a téttípusoktól függően nagymértékben változnak. Ne hajszolja azonban a veszteségeket – ez a sorsolás szerencséje.

Mekkora az esélye a mobil kenó játék megnyerésének?

Annak az esélye, hogy egy adott golyót kihúzzák, mindig 1:80, mivel a mobil kenó játékban összesen 80 szám van. A mobil kenó játék esélyei és kifizetései nagyban függnek attól, hogy hány számot húzol. Ha megnézi a különböző mobil kenó játék kifizetési táblázatokat, meglepődhet, hogy milyen nagy a lehetséges nyeremények tartománya.

Hány számra kell fogadni a mobil kenó játékhoz?

Sok játékos valahol a 6-10 szám körül találja meg a kenó nyerőpontját. A legtöbb kenóváltozatban 1 és 15 szám között lehet választani. A számok mellett a kaszinótól függően lehetnek minimális fogadási összegek is. Tudjon meg többet a lehetséges fizetési módokról.

Tudsz online kenót játszani a telefonodon?

Igen, számos mobileszközön és táblagépen játszhatsz kenót. Nem minden online kaszinó kínál mobil kenót, de sokan igen. Kisebb képernyőkön a 80-as tábláról való számok kiválasztása nehézkessé válhat. Számos kaszinóoldal és alkalmazás azonban innovatív módot kínál a kenószámok egyszerű kiválasztására.

Melyek a legjobb kenó számkombinációk?

A kenó nyerőszámokra vadászó játékosok gyakran olyan számokat választanak, amelyek között elég nagy a távolság. Ez nem tudomány, hiszen statisztikailag minden 1 és 80 közötti szám ugyanolyan valószínűséggel jelenik meg, mint bármelyik másik. Sok rendszeres játékos számára azonban ez nem így tűnik.

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft