Mobil Bakkarat - Mobil Kaszinó Magyar

Mobil Bakkarat

Home » Mobil Bakkarat

Mobil Bakkarat magyar játékosoknak

A mobil  bakkarat egy nagyon régi kártyajáték, amelyet feltehetően 1400-ban találtak fel Olaszországban. A játék neve az olasz „zero” szóból származik. Ez azzal a ténnyel függ össze, hogy a kártyák – a tízesek, a bubik, a dámák és a királyok – értéke nulla. A játékot, amelyet Punto (játékos) Banco (bank) néven is emlegetnek, egy 4-8 pakli hagyományos játékkártyával megrakott „cipőből” játsszák.

A mobil  bakkarat egy egyszerű játék, ahol háromféle tétre lehet fogadni: Bankos tét, játékos tét vagy döntetlen (tie). A tét elhelyezéséhez tegye zsetonjait (pénzzel egyenértékű) az egyik szelvényre, és várja meg az osztó lépését. Kezdetben a mobil  bakkarat nagyon zavarosnak tűnhet, de összességében ez az egyik legegyszerűbb játék az online kaszinókban. Hogy őszinte legyek, ezt a játékot a szabályok ismerete nélkül is lehet játszani – csak arra kell fogadni, hogy vagy a bankár nyer, vagy a játékos nyer, vagy döntetlen.

Történelem

A mobil  bakkarat név francia eredetű, de mint már említettük, a játék gyökerei Olaszországban találhatók, amikor a 15. század végén Baccara néven bevezették a játékot. A mobil  bakkarat története során a mobil  bakkaratot a tiszta szerencsejátéknak tekintették. Valójában a játékos egyetlen részvétele a játékban a tétjével kezdődik és ér véget. Egyébként a játékos soha nem hoz stratégiai döntést, és a szárazföldi játékokban csak akkor nyúl a kártyákhoz, ha azokon a legmagasabb tét van a játékos oldalán.

Különböző verziók

Függetlenül attól, hogy milyen pénzügyi változatok kapcsolódnak a játékhoz, a szabályok és a játékmenet mindig ugyanaz marad. Az online környezetben a játékosok általában választhatnak, hogy a normál változatot vagy az „élő osztós” változatot játsszák.

Hogyan kell játszani

Az online mobil  bakkarat egy olyan játék, amely nem igényel mást, mint a tét elhelyezését és az „osztás” gomb megnyomását. A játékban nem kell bármikor döntéseket hozni, mivel ezeket a döntéseket egy beágyazott akciórács határozza meg. Ennek ellenére néhány hasznos információ segíthet abban, hogy jobban megértsük a játék sajátosságait és a fogadási stratégiákat.

Mint fentebb jeleztük, a mobil  bakkarat hangsúlya a fogadási stratégiákon van. Minden egyes kártyaváltást egy asztalra fektetett szabályrendszer diktál, amelyet mindenki számára látható módon határoznak meg. Megjegyzés: Minden arcképes lap értéke nulla vagy tíz. Minden más lapot névértéken számolnak.

 • A tét: A játék azzal kezdődik, hogy a játékos feltesz egy tétet. Három fogadási lehetőség van. A téteket a „játékos”, a „bankár” és/vagy a „döntetlen” helyére lehet tenni.
 • Az osztás: Az osztó két lapot oszt a játékos oldalára és két lapot a bankár oldalára. A további kártyák kiosztása kizárólag az első négy kiosztott lap eredménye alapján történik. A játék célja az, hogy az a kéz jöjjön ki, amelyik a legközelebb van a 9-es végösszeghez. Valójában egy 8-as vagy 9-es, amelyet csak az első két lapot használva bármelyik oldalnak kiosztanak, „természetes” győztesnek számít. Ha mindkét fél nyolcas vagy kilences lapot kap, az döntetlent eredményez.
 • A játékosok szabályai: Ha a játékos 0-5 lapot kap, automatikusan kap még egy lapot. Ha a játékos 6 vagy 7 lapot kap, akkor áll. A 8-as vagy 9-es lap a győztes.
 • Az osztó szabályai: Az osztó oldala egy kicsit bonyolultabb. Összességében az osztó oldala hat különböző cselekvési módot követ, attól függően, hogy a játékos mit tett. A hat szabályra vonatkozó további részletekért kérjük, olvassa el a „Szerencsejáték-szabályok” című oldalunkat, amely a weboldalunk tetején található „Kezdő lépések” menüpont alatt található.
 • Eredmények: A szerencsejátékok szempontjából a mobil  bakkarat a játékos számára a legelőnyösebb játéknak számít. A ház előnye a játékos oldalán 1,24%. A bankár oldalán az előny mindössze 1,06%. A döntetlenre tett tétek a háznak 14,4%-os előnyt jelentenek. A játékos oldalán elért nyeremény 1-1 kifizetéssel térül meg. A banki oldalon szintén 1-1 nyereményt kapunk, de 5% jutalékot fizetünk a háznak. Egy döntetlen esetén a kifizetések 9-1 és 11-1 között mozognak, az oldaltól függően.

Mobil Bakkarat szabályok és stratégiák

Ami a stratégiákat illeti, igazából nincsenek életképes módszerek arra, hogy a játékos nyerési esélyeit növelje. Néhány játékos kipróbálta a Martingale fogadási rendszert vegyes eredményekkel, de a valóság az, hogy a szerencsén kívül nincs matematikai képlet a mobil  bakkarat nyeréshez.

Hasznos tippek a játékosok számára

Ne feledd, hogy mielőtt elkezdenél mobil bakkaratozni, meg kell határoznod a bankrollját.

 • Értsd meg a szabályokat – Az online mobil bakkarat játék során a szabályok ismerete segít abban, hogy a kontroll érzetét keltse. A valóság az, hogy az online oldalak qre már be vannak programozva, hogy minden játékbeli döntést meghozzanak, de a szabályok és a kifizetések megértésével fel kell készülnie arra, hogy megfelelő fogadási döntéseket hozzon.
 • Tét- és időkorlátok beállítása – A bakkarat egy gyors tempójú játék. Mint ilyen, hajlamos lehet belefeledkezni az akcióba, ami gyakran vezet túlzott tétgyűjtéshez és/vagy túl hosszú játékidőhöz egy ülés alatt. Mielőtt elkezdene játszani, állítsa be a bankrollját, és adjon meg magának egy időkorlátot. Amint elvesztette a bankrollját, ideje kiszállni, legalábbis erre a napra. Ha lejárt a fizikai idő, legalább egy kis szünetet kell tartania a játékban. Az is jó gyakorlatnak számít, hogy állítson be magának egy nyereményplafont. Ha elérte ezt az összeget, ideje megpihenni a babérjain. Ha nincs meg a fegyelem a betartásához, az a szerencsejáték-függőség egyértelmű jele lehet. Ebben az esetben tanácsos egyáltalán nem játszani, és elfelejteni a szerencsejáték minden formáját.
 • Játssz a banki oldalon – A ház előnye a játékos oldalán 1,24%. A bankár oldalán az előny 1,09%, még a nyertes lapok után felszámított 5%-os jutalékkal együtt is. Nem kell matematika szakos hallgatónak lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy a banki oldal előnye a bankár oldalán van. Nagy a kísértés, hogy megpróbáljuk kitalálni a kártyákat, és mindkét oldalon játszani. A statisztikák azonban azt mondják, hogy a legjobb nyerési esélyek érdekében a bankár oldalát kell játszanod.
 • Soha ne fogadj a döntetlenekre – A legtöbb online kaszinó 8-1 és 9-1 között fizet a nyerő „döntetlen” fogadásokra. Ez fogadási szempontból elég jól hangozhat, de a további elemzés azt mutatja, hogy ez egy rossz fogadás. A 8-1-nél a házak előnye 14,4%, a 9-1-nél pedig 4%. Ezeket a számokat nehéz legyőzni.
 • Felejtsd el a rendszereket – Sok profi „tout” van, akik azt mondják, hogy van egy tuti rendszerük a mobil bakkarat nyeréshez, és ezt szívesen megosztják veled egy kis díj ellenében. A valóság az, hogy bárki, akinek van egy életképes nyerő rendszere, azt lakat alatt tartja. Ne pazarolja az idejét és/vagy a pénzét a legújabb rendszerek kipróbálására. A játék minden döntése már be van programozva, és semmi, amit teszel, nem fogja növelni a nyerési esélyeidet.
 • Ne hagyd figyelmen kívül a szériákat – Az esélyekkel dacolva, de a szériáknak van egy olyan képessége, hogy túlmutatnak az ésszerűségen. Ha szeretsz a bankár oldalán játszani, és a játékos oldalán háromszor egymás után találat születik, tarts egy gyors szünetet, amíg a sorozat véget nem ér. Nincs szükség arra, hogy a sorsot kísértse.
 • Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj – Ha egy online kaszinó lehetőséget ad arra, hogy ingyen játszhass online mobil bakkaratot, tartozol magadnak annyival, hogy kihasználod a lehetőséget. Azzal, hogy időt fordítasz az ingyenes játékra, ingyenes gyakorlati oktatásban részesülsz arról, hogyan játsszák a játékot, és hogyan befolyásolják a fogadási stratégiák a játékot.

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft