Mobil klasszikus nyerőgépek - Mobil Kaszinó Magyar

Mobil klasszikus nyerőgépek

Home » Mobil nyerőgép online változatok Magyarországon » Mobil klasszikus nyerőgépek

Bevezetés a mobil 3 tárcsás klasszikus nyerőgépekbe

A klasszikus nyerőgépek a világ legnépszerűbb nyerőgépes játékai közé tartoznak, annak ellenére, hogy a játék tipikus stílusa a legrégebben játszott játékok közé tartozik. A nyerőgépek általában véve azonban nem olyan régiek, mint a kaszinókban található legtöbb másfajta asztali játék stb. Még mindig sok olyan kaszinóvendég van, aki értékeli a hagyományos nyerőgép-stílust, amelyet ezek a mobil 3 tárcsás csodák kínálnak. A játék egyszerűsége és az erősen animált izgalmak és sallangok hiánya sok szerencsejáték-veteránnak tetszik odakint.

Az első klasszikus nyerőgépek archaikus mechanikus tárcsás pókergépek voltak, amelyek kezdetben 5 tárcsával rendelkeztek. Ezek a gépek véletlenszerűen gurították a kártyaszimbólumokat a tárcsákon, és megálltak egy 5 lapos leosztásnál, amelyet aztán a klasszikus pókerszabályok szerint értékeltek ki a nyereményekért.

Klasszikus mobil 3 tárcsás online nyerőgépek

Az első hagyományos klasszikus nyerőgépet Charles Fey mutatta be. Az első gép egy „félkarú bandita” gép volt, a „Liberty Bell” névre keresztelt. Később a népszerű nyerőgépek a ma már ikonikus piros és kék 7-eseket, valamint a sávokat, harangokat, csillagokat és gyümölcsöket is beépítették. Ezek a gépek analóg vezérlésűek voltak. A kar megrántása indította be a tárcsapörgetést.

Online vs. földi klasszikus nyerőgépek

A klasszikus nyerőgépek közül sokan a digitális technológia bevezetésével a többi videónyerőgéphez hasonló utat jártak be. Itt a virtuális videotekercsek számos címnél felváltották az analóg tárcsákat. Az online szegmensben lehetetlen analóg tárcsákat szerepeltetni, így bár a régi hagyományos gépek klasszikus kinézetét, valamint a tárcsák számát és a nyerővonalak összegét megtartották, a tárcsák mind virtuálisan rendereltek.

A modern technológia bevezetésének és az informatikai megoldások fejlődésének köszönhetően ezek a régi kaszinóklasszikusok bárki számára elérhetővé váltak, aki rendelkezik internetkapcsolattal és számítógéppel. Ami a legjobb, hogy kedvenc klasszikus tárcsás játékgépét otthonról, kényelmesen játszhatja.

Sőt, a mobilszközök technológiájának fejlődésével sok cím akár a buszon vagy a munkahelyi ebédszünetben is játszható a mobiltelefonról.

A szolgáltatók sokasága

Az első Vegas-stílusú nyerőgépek egy részét olyan szolgáltatók készítették, amelyek ma már az iGaming szektor kínálatát is biztosítják. Ezek a fejlesztők nagy tapasztalattal rendelkeznek, és olyan online ajánlatokat kínálnak, amelyek felérnek földi társaik varázsával és varázsával. Ezek a szolgáltatók között olyan játékóriások vannak, mint az Aristocrat, az IGT és a Novomatic.

Ezeken a játéklegendákon kívül vannak viszonylag új online fejlesztők is, akik tisztességes klasszikus együtteseket hoztak létre. Ezek közé tartozik a Microgaming (a legrégebbi és legnagyobb online nyerőgép-fejlesztő) és a NetEnt (ez a cég állította fel az online nyerőgépek minőségének és játékmenetének mércéjét).

Játékok galériája

Az online elérhető klasszikus nyerőgépes játékokból nincs hiány. Ezek ritkán rendelkeznek háromnál több tárcsával, és általában 1 és 9 sor közötti nyerővonalakat támogatnak. Bár a nyerővonalak száma kevés, ne írja le a nyereményeket, amelyeket a klasszikus nyerőgépek kínálhatnak Önnek. Az alapjáték nyereményei komoly mosolyt csalhatnak a tárcsádra.

Ha szeretné kipróbálni a népszerűbb mobil 3 tárcsás klasszikus nyerőgépeket, és nem tudja, hol kezdje, akkor néhány címet felsorolunk, hogy elindulhasson, és ízelítőt kapjon abból, mit tartogat a mobil 3 tárcsás klasszikus online nyerőgépek arénája:

 • Mystery Joker;
 • Grand Spinn;
 • Jackpot 6000;
 • Fire Joker;
 • Grand Spinn Superpot.

A klasszikus nyerőgépek műfaja között két fő játékstílus létezik, amelyeket élvezhetünk. Mivel a nyerőgépek a jackpotokról szólnak, itt találkozik a játék két változata:

 • Fix jackpotos klasszikus nyerőgépek: Ez a gépen elérhető főnyeremény, ha egy nyerővonalon 3 legmagasabb kifizető szimbólumot találunk el. Az összeg fix, és akkor nyerhető meg, ha a maximális tétet feltettük a nyerő kombináció landolásakor.
 • Progresszív Jackpot Classic Slots: A progresszív jackpotok általában közepes vagy magas nyerőgép-varianciával vagy volatilitással járnak (a volatilitásról bővebb információért olvassa el a Nyerőgép-variancia és volatilitás útmutatót). Ennek ellenére a progresszív jackpotokra az egész bolygón vadásznak. Ennek oka, hogy a kifizetés általában hatalmas. A maximális jackpotot azonban csak maximális téttel lehet megnyerni. Minden egyes kredit után, amit a játékosok a játékhálózat progresszív játékába befizetnek, annak egy bizonyos százalékát a progresszív jackpot összegének kialakítására fordítják. Ez az oka annak, hogy a „Major” jackpot kijelzőn láthatjuk a jackpot emelkedését.

Játékmenet

A klasszikus nyerőgépek sokkal könnyebben játszhatók, mint modernebb videónyerőgépes unokatestvéreik, mivel általában hiányzik belőlük a játékban kínált bónusz funkciók sokszínűsége. Sok hagyományos klasszikus nyerőgép csak egy alapjátékkal rendelkezik. Itt a normál tárcsák tekercselésére támaszkodnak a nyereményekért. Az egyetlen különleges funkció, amit találsz, a „vad” szimbólum, amely más tárcsaikonokat helyettesíthet, hogy nyerő kombinációkat alkosson, vagy a „‘scatter” szimbólum, amely nyereményt hoz, ha 3 ilyen szimbólum jelenik meg a képernyőn, függetlenül attól, hogy mind ugyanazon a nyerővonalon van-e vagy sem.

Előfordulhat azonban, hogy kissé modernebb klasszikus nyerőgép típusokkal találkozol, amelyek tartalmazhatnak egy-két bónusz kört. A bónusz kör itt általában egy ingyenes pörgetési kör, amelyet vagy „scatter” szimbólumok vagy bónusz ikonok kombinációjának landolása vált ki.

Játékmenet

Az online induláshoz regisztrálnod kell egy profilt egy jó hírű kaszinóban. Ezt egy egyedi felhasználónév és jelszó kiválasztásával teheti meg.

 1. Miután a profilodat létrehoztad, fel kell töltened a krediteket a kedvenc online banki eljárásodon keresztül. Ha segítséget szeretne kapni ehhez, mindenképpen látogasson el a kaszinókban történő biztonságos befizetésekhez és kifizetésekhez szóló Top tippek című útmutatónkba.
 2. Miután pénztárcád feltöltődött, pénzeszközöket rendelhetsz aktív bankrollodhoz, amelyet minden játékba magaddal viszel.
 3. Miután kiválasztotta a kedvenc klasszikus nyerőgépét, először is át kell böngésznie a játék nyereménytáblázatát és a funkciókat, amelyeket a „menüben” vagy a felhasználói felület „?” kapcsolójánál talál.
 4. Miután megismerte a játék dinamikáját és azt, hogy mit nyerhet, valamint azt, hogy hány nyerősoron játszhat, válassza ki a nyerősoronkénti tétet. A tétet a tétkijelző mellett található „fel” és „le” nyilak segítségével állíthatod be. Ha nincsenek látható nyilak, egyszerűen kattintson a tétkijelzőre, amely a tétválasztót jeleníti meg a beállításhoz.

Tippek és trükkök a klasszikus nyerőgépek sikeres játékához

A nyerőgépek jellegéből adódóan szinte lehetetlen teljes bizonyossággal megadni, hogyan játszhatod túl a kaszinó játékát. A nyerőgépeket „véletlenszám-generátorok” irányítják, és mint ilyenek, figyelmeztetés nélkül fizetnek ki. A nyerőgépeknél a nyeremény kizárólag a szerencsén alapul. Néhány jó tanács megnevezésével azonban minimalizálhatjuk a kockázatot: Játsszon az online nyerőgépekkel ingyenes játékmódban, mielőtt valódi készpénzt tenne fel ismeretlen nyerőgépeken. Meg kell értenie egy játék volatilitását és játékmenetét, mielőtt elég magabiztos lenne ahhoz, hogy besöpörje a nyereményeket. A bankroll-kezelés gyakorlása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sikeres legyen a Classic Slots arénában. Ha további segítséget szeretne kapni ezzel kapcsolatban, látogasson el az Online nyerőgép-stratégiák útmutatóba.

Amikor bármilyen online szerencsejátékot keres, elengedhetetlen, hogy a valóban jó hírű kaszinók listájából válasszon, amelyek biztosítják Önnek a szórakozást. Biztos lehet benne, hogy ha a mi oldalunkon jár, akkor minden kaszinó, amit összekötünk önnel, kipróbált és tesztelt. Mi a CasinoWow-nál nem fogunk gátlástalan szolgáltatókat népszerűsíteni ezen az oldalon. Kövesse ajánlásainkat, hogy találjon egy jó hírű klasszikus nyerőgépes kaszinót.

Következtetés

Bízunk benne, hogy ez a gyors útmutató elég kíváncsiságot keltett ahhoz, hogy kipróbáljon néhány klasszikus nyerőgépet. A mobil nyerőgépes játékok „ősapjaként” megérdemlik, hogy belenézzünk.

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft