Need for spin mobil kaszinó - Mobil Kaszinó Magyar
Home » Need for spin mobil kaszinó

Need for spin kaszinó – Száguldás a nyerőgépekkel

A 2022-ben életre hívott Need for Spin kaszinó az autózás, az autóversenyek és méltán legendás „Need for Speed” számítógépes autóversenyre épül. Kialakítása és szövegezése egyaránt a sebesség érzetét kelti, a játékosok extra adrenalinlökettel ülhetnek kedvenc játékaik mögé. Kíváncsian lapoztuk végig ezt az új szereplőt és tettük próbára a funkcióit, hogy részletes beszámolót adhassunk róla minden kíváncsi olvasónk számára. A sebesség mindenek felett? Lássuk, mi rejlik a hangzatos név és a lendületes dizájn mögött.

Need for Spin, a tematikus kaszinók újabb példánya

A Need for Spin kaszinó ugyanannak a curacaoi illetőségű GBL Solutions N.V.-nek a tulajdonában van, ami 2021-ben elindította a Rolling Slots kaszinót. A társaság 2020-as alapítását követően úgy tűnik, rátalált egy érdekes piaci résre és markáns tematikára alapuló, professzionális kialakítású kaszinókat üzemeltet. Testvéréhez hasonlóan a Need for Spin kaszinó is curacaoi játékengedéllyel rendelkezik

Az oldal kialakítása

A GBL Solutions N.V. jó érzékkel nyúl a különböző témákhoz, a látványelemek nem öncélúak és nem is nyomják rá annyira a bélyegüket az oldal kialakítására, ami már zavaró lenne a játék szempontjából. Az oldal által sugalmazni kívánt lendület és sebesség elsősorban a logóban illetve a szövegezésben érhető tetten, az oldal felépítése jól áttekinthető, letisztult és világos 

Az oldal szekcióiban „kártyákon” jelennek meg a játékok, ahonnan azonnal játszani is kezdhetünk demó módban vagy valódi pénzben és az adott játékot kedvencnek is jelölhetjük. Mobilon ugyanolyan jól használható, mint számítógépen, a kártyák az egyes szekciókban oldalra is elhúzhatók, hogy több elférjen belőlük a kisebb eszközök kijelzőin is. A szekciók felosztása a szokásos, kiválaszthatjuk a kaszinó kedvenceit, a legújabb játékokat, a legnépszerűbbeket, az éppen aktuális játékokat (január végén még a karácsonyi játékok láthatók kiemelve, de vélhetőleg hamarosan jön egy újabb ünnepi szezon és ez megváltozik). A kártyák az egyes szekciókban megállás nélkül gördülnek elénk, ahol lefele görgetjük az oldalt, ami könnyen zavaróvá válhat, ha mondjuk az oldal láblécébe szeretnénk navigálni, de a főoldalra visszalépve ez a probléma megoldódik. A tematikus válogatásokon kívül külön találjuk a nyerőgépeket, az élő kaszinót, az asztali játékokat, a rulettet és a blackjeket. Ezen felül a játékokat a fejlesztők szerint is leszűrhetjük (amiből igen szép számmal akad az oldalon). Ha ezek a válogatási lehetőségek nem elégítették ki az igényeinket, az oldal fejlécében folyamatosan elérhető keresőmezőben biztosan megtaláljuk, amit keresünk. 

A kereső által adott találati lista sajnos nem olyan jó funkcionálisan, mint a szekciók játéklistái, innen nem tudunk ingyenes játékot indítani, ami azért elég bosszantó lehet, ha még csak ismerkedni szeretnénk az oldallal, vagy csak egy kis laza kikapcsolódásként pörgetnénk néhányat.

Az oldal 15 nyelven, köztük magyarul is használható, a fordítás – ha nem is tökéletes – kimondottan rendben van, csupán néhány rész maradt érintetlen. Ezekre szerencsére ritkán lesz szükség rá játék közben, de a Felhasználási feltételek, az Adatkezelési tájékoztató és a Bónuszok felhasználási feltételei praktikus lenne, ha magyarul is olvashatók lennének, hiszen számos apró részlet és szabály rejlik bennük, amikről nem árt, ha tudomásunk van 

Játékkínálat

Szükségünk is lesz a nagy sebességre, ha a Need for Spin kaszinó játékkínálatán szeretnénk végigmenni. Az oldalon több mint 8000 játék várja, hogy segítségükkel elüssük az időt vagy éppen a szerencsénket hajszoljuk. Ezeknek a zöme természetesen nyerőgép, de az asztali- és kaszinójátékok rajongói is nyakig merülhetnek a kínálatban. Rulett, blackjack, videópóker, baccarat, kockajátékok, mahjong, társas- és showjátékok, kenó, teen patti, pai gow, sic bo, agárverseny… hogy csak néhány játékot említsünk, ráadásul ezek számos különböző verzióban és tétméretben játszhatók. Nem túlzás azt állítani, hogy sose fogyunk ki a játékokból, legyenek azok élő osztós vagy RNG-s játékgépek. 

Az RNG-s kaszinójátékok a nyerőgépekhez hasonlóan ingyenesen (demó módban) is kipróbálhatók, természetesen ugyanez már nem igaz az élő osztós játékok esetében. Ami a bőséges kínálat mellett hiányzik, az a játékok szűrése vagy rendszerezhetősége. A kaszinójátékok és az élő kaszinó játékai is egyaránt ömlesztve jelennek meg, ráadásul még átfedések is vannak ezek között a szekciók között, így nem kis feladat megtalálni az éppen általunk keresett játéktípust és ezen a kereső sem túl sokat segít. 

A Need for Spin kaszinó több mint hatvan fejlesztőtől kínál játékokat, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Pragmatic Play, a Netent, a Spinomenal, a Bgaming, az Yggdrasil, az Evoplay, a Play’n GO, Betsoft… és a sort még igen sokáig folytathatnánk. Ennyi játék bárki számára elég kell legyen, az egész biztos, hogy ilyen téren nem lehet panaszunk a Need for Spin kaszinóval szemben. Bár a böngészés kissé nehézkes és az egymás után, véletlenszerűen beszórt játékkártyák hatalmas mennyisége is zavaró lehet, előbb-utóbb biztosan megtaláljuk kedvenceinket.

Pénzügyi lehetőségek

Ha valódi pénzben szeretnénk játszani, természetesen szükség lesz rá, hogy pénzt tudjunk befizetni a játékosszámlánkra. A be- és kifizetésekre rendelkezésre álló opciók és azok feltételei sokszor eltérőek, de természetesen minden kaszinó befizetési oldalán találkozhatunk néhány örökzöld darabbal.

A Need for Spin kaszinó közel 30 befizetési módot kínál játékosai számára, természetesen ez országonként és pénznemenként eltérő lehet. Az opciók közül nem megtaláljuk a hagyományos banki átutalást és a bankkártyákat (VISA, Mastercard), a legismertebb e-walleteket (NETELLER, Skrill, MyFinity, AstroPay, Neosurf), de természetesen számost kriptovalutában is be tudunk fizetni (Bitcoin, Ripple, Cardano, Litecoin stb) sem. A minimálisan befizethető összeg 20€, a maximumok pedig az egyes befizetési opcióknál láthatók. A befizetések jóváírása általában azonnali.

Az interneten olvasható felhasználói vélemények szerint a Need for Spin kaszinó háza táján is lenne mit tenni a kifizetések felhasználóbarátabbá tétele kapcsán. A napi 500€-s és a havi 10 000€-t kifizetési limitek ugyan ott szerepelnek a Felhasználási feltételek paragrafusai között, ha valaha is komolyabb összeget nyernénk, igen bosszantónak fogjuk találni ezeket. Egyes beszámolók szerint a kaszinó a kifizetésekhez elengedhetetlen KYC-eljárást sem szereti elsietni, bár a kaszinó a legtöbb ilyen esetben a rendelkezésre bocsátott dokumentumok rossz minőségével magyarázza a késlekedést.

A kifizetések elbírálására 24 óra áll a kaszinó rendelkezésére, ezt általában be is tartják, de megesik, hogy hosszabban elhúzódik egy-egy eljárás, főleg, hogy hétvégén nem hagynak jóvá kifizetéseket. A kifizetések alsó határa 20€, a napi és havi maximumokról már tettünk említést. Megjegyzendő, hogy a kaszinó fenntartja a jogot a befizetési módtól eltérő pénzügyi szolgáltatóhoz történő kifizetésre, így nem árt felkészülnünk rá, hogy a pénzünk csak némi kerülő és ügyintézés után jut el hozzánk. 

Bónuszok

A bónuszok minden online kaszinóban egyre fontosabb szerepet játszanak, hiszen a játékokat azok fejlesztőik szolgáltatják és üzemeltetik, így a verseny értelemszerűen az egyéb szolgáltatások és juttatások területére koncentrálódik. Ilyenkor aztán adni kell a játékosoknak, de legalább nagyokat ígérni mindenképp, hogy  vonzó ajánlatokkal találkozzanak. Mit kezd ilyenkor az az operátor, amelyik nem igazán szeretne túl mélyen a zsebébe nyúlni, de mégis csábító ajánlatokat akar tenni? Beveti az ultimate marketingleleményt és az euklidészi térből kitörő „reklámmatekot”. Valahogy így állhatott elő a Need for Spin kaszinó üdvözlő bónuszcsomagja, amire a főoldali banneren azért nem merik kiírni, de a bónusz leírásában már, mint 300%-os bónuszra hivatkoznak. Hogy ezt milyen megfontolásból teszik, azt nehéz elképzelni, hacsak nem arra alapoznak, hogy a matematikában ennyire tájékozódásképtelen játékosok megfelelő alanyok lesznek a szerencsejátékhoz is. 

A „Start Üdvözlő csomag” öt befizetési bónuszból áll, ami mellé – bizony feltételekkel – ingyenes pörgetések is járhatnak. Az első befizetésre 100%, a következő négyre pedig 50-50-40-60%-os bónuszt ad az operátor, a marketingosztály pedig rányomja a pecsétet, hogy akkor ez összesen 300, értem? Ha a befizetés elér egy minimális összeget, akkor bizonyos számú ingyenes pörgetések is csapódnak a pénzbónusz mellé, az öt befizetés alatt összesen 300. 

A bónuszokra természetesen a szokásos egyéb korlátozó megkötések és a követelmények vonatkoznak. A megforgatási kötelezettség 45-szörös, ami gyakorlatilag csak nyerőgépeken teljesíthető, maximum 5€-s tétekben. Aktív bónusz esetében több nyerőgéppel nem játszhatunk (mások kiesnek a megforgatás teljesítéséből), az élő kaszinóban sem játszhatunk és pénzt sem vehetünk ki a számlánkról.

Szerencsére a bónuszok igénylése nem kötelező (sőt, nem is olyan egyszerű, mivel a bónuszokat minden esetben élő chaten kell kérni az ügyfélszolgálattól), viszont, ha bevállalod, egy heted van a feltételek teljesítésére. A Need for Spin kaszinó többi bónusza is hasonló mértékben kedvező feltételekkel vehető igénybe, bár ez alapvetően kimerül két másik, heti rendszerességű befizetési bónuszban (30 és 40%-os ajánlatok), illetve egy cashback bónuszban. Lássuk be, a pénzvisszafizetési bónusz valóban egy ajándék a kaszinó részéről, hiszen a veszteségeinket adják vissza, de éppen ezért ez a gesztus a legtöbb kaszinóban valóban gesztus marad és általában csupán egy-két alkalommal kell megforgatni a visszakapott összeget. A Need for Spin kaszinó esetében ezt a jól látható 30x értékre sikerült belőni. 

Felhasználói hűségprogram, ügyfélszolgálat

Az online kaszinók piacán a mai kiélezett versenyhelyzetben a felhasználókat nem csak meghódítani kell tudni, de az sem árt, ha megtartani is sikerül, főleg a jól fizető, sokat játszó játékosokat. A vonzó bónuszok mellett ilyen eszköznek számítanak a különböző hűségprogramok és az olyan események, ahol a játékosok a normál játékmeneten túl is találnak izgalmakat, vagyis a versenyek és bajnokságok. 

A Need for Spin hűségprogramja faék egyszerűségű, ránézésre azért került fel az oldalra, mert „kötelező” elem egy modern online kaszinó esetében. A pontgyűjtés végtelenül egyszerű, csupán a nyerőgépeken kell játszani, és ahogy gyűlnek a megtett tétek, úgy növekszik a hűségpontok száma, a játékos pedig egyre feljebb lépked a VIP-szinteken. Az első szinten 1000€ tét szükséges a teljesítéséhez, aztán ez szintenként 5%-kal csökken, 950, 900 és így tovább. Hogy a szerzett pontokkal mihez kezdhetünk, az egyelőre nem derül ki a program leírásából, de ezt tudjuk be a friss indulás okozta sietségnek. Az biztos, hogy az ígéretek között nagyobb bónuszokat, ingyenes pörgetéseket és különleges szolgáltatásokat is találunk.

A versenyek és bajnokságok szintén népszerű eszközei a játékosok extra jutalmazásának, hiszen a kaszinók bajnokságai általában nevezési díj nélküliek, így a felajánlott nyereményalap valójában promóciós költség, a cél pedig játékosok játékban tartása. A kaszinó így is nyer a dolgon, hiszen a bajnokságon részt vevő játékosok az átlagnál többet és valós pénzben játszanak. Az ezeken az eseményeken nyert pénznyereményekre és ingyenes pörgetésekre szintén a bónuszokhoz hasonló feltételek vonatkoznak. Az oldal tesztelésekor különösebben nagy választékot nem találtunk ezekből a promóciókból.

Amennyiben valamivel elakadnánk, az ügyfélszolgálat aránylag gyorsan és segítőkészen áll rendelkezésre, de igazándiból csak akkor érdemes hozzájuk fordulni, ha jól beszélünk angolul. Ugyan az oldal magyar nyelven is elérhető, az ügyfélszolgálat maximum fordítóprogram segítségével próbál velünk magyarul kommunikálni. Bármilyen kérdés esetén írhatunk a kaszinónak e-mailt (a [email protected] címre), de jobban járunk – és gyorsabban végzünk –, ha az élő chaten fordulunk a kaszinó munkatársaihoz. A GYIK-szekciót nyugodtan áttanulmányozhatjuk, sok információra ne számítsunk belőle.

Biztonság és megbízhatóság

A Need for Spin kaszinó hozza a kötelező minimumot biztonság és megbízhatóság terén is, az iparági alapszintnek számító curacaoi játékengedéllyel rendelkezik, és 128 bites SSL-titkosítással biztosítja adataink védelmét és a játék közbeni adatforgalmat. Ez ugyan nem az elérhető legszigorúbb protokoll, de a hagyományos támadások kivédésére megfelel, nem kell amiatt aggódnunk, hogy külső felek könnyen bejutnának a fiókunkba.

A kaszinó megbízhatóságát természetesen egyéb szempontok is nagyon fontos szerepet játszanak, ilyen például a kaszinókkal foglalkozó közösségi oldalakon található vélemények. A Need for Spin kaszinó ebben a tekintetben nem áll rosszul, de azért az mindenképp megfontolandó, hogy a negatív vélemények egybehangzóan a botrányos kifizetési limitekre, a kifizetések elbírálásának lassúságára panaszkodnak. Ezeknek a panaszoknak a mértéke egyelőre nem tűnik túlságosan aggasztónak, és reméljük, hogy ha az operátor megerősödik, akkor előbb-utóbb lazítani fog a most csöppet sem kedvező kifizetési kondíciókon. 

Ez a „majd megoldjuk” mentalitás érhető tetten a kaszinó „Felelősségteljes játék” menüpontjában is, ahol gyakorlatilag néhány jókívánságon kívül az égvilágon semmivel se várják a játékosokat. Komolyabb, a témára hangsúlyt fektető kaszinókban akár fél tucatnyi különböző eszköz is rendelkezésre áll (a játékkal tölthető idő korlátozása, a befizetések limitálása, a játékban feltehető tétek maximalizálása, önkizárás, különböző figyelmeztetések beállítása és egyéb beállítási lehetőségek teszik lehetővé), hogy a kevésbé nagy önuralommal rendelkező játékosok is képesek legyenek kontrollálni a szerencsejátékhoz kapcsolódó t időtöltést. A Need for Spin kaszinóban egyelőre be kell érni néhány baráti mondattal és azzal a lehetőséggel hogy, ha a játékos írhat az ügyfélszolgálatnak, és „bizonyos időre” kérheti a fiókja felfüggesztését. 

Verdikt

Nehéz egyszerű véleményt mondani a Need for Spin kaszinóról. Az operátor oldalát körüllengő furcsaságok zöme valóban csupán furcsaság, inkább a kezdeti szárnypróbálgatások jeleinek tűnnek, nem pedig valami alaposan kimódolt mesterterv részeinek. Más kérdés, hogy lesz-e a kaszinónak ideje arra a jelenlegi kiélezett versenyhelyzetben, hogy megszilárdítsa pozícióját és el tudja ereszteni az olyan marketinges borzalmakat, mint például a 300%-os bónuszajánlatok, és a játékosok pénzén ülésre érzett késztetéseket. 

Ugyanis, ha mindezeket leszámítjuk, a mérleg másik serpenyőjében ott találunk egy modern, jól kialakított, asztali számítógépeken és mobileszközökön egyaránt gördülékenyen használható, technikai problémáktól mentes kaszinóoldalt, ahol az ember tényleg annyi játékot talál, hogy teljesen felesleges is lenne más kaszinókban tovább keresgélnie. Mi azt javasolnánk, hogy, ha az oldal témája és használhatósága bejön, és megtaláltuk rajta azokat a játékokat, amik lázba hoznak, akkor adjunk a Need for Spin kaszinónak egy esélyt.

 

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Need for spin mobil kaszinó
5,0 rating
5.0/5