Mobil Rolling Slots kaszinó - Mobil Kaszinó Magyar
Home » Mobil Rolling Slots kaszinó

A Rolling Slots kaszinó

Bónuszok, nyerőgépek és Rock’n’Roll – ezt ígéri nekünk a Rolling Slots kaszinó, mi pedig alaposan átnéztük az oldalt, hogy lássuk, mi vár ránk a lendületes, hangulatos tematika mögött. Tesztünk során végigmentünk a kaszinó funkcióin és oldalain, elemeztük a játékkínálatot, az ajánlatokat, a használhatóságot asztali és mobileszközökön egyaránt. Azok számára, akik abszolút nem bírják a feszültséget és egy krimiben is az utolsó oldalakat olvassák el legelőször, elárulhatjuk, hogy mindent összevetve a Rolling Slots kaszinót az ajánlott szerencsejáték-szolgáltatók közé soroljuk, bár nem árt némi óvatosság sem. Hatalmasat ugyan nem szól a banda, de, ha most keresel egy új kaszinót magadnak, itt otthonos körülmények között játszhatsz és szórakozhatsz.

Rolling Slots – a háttér

A Rolling Slots kaszinót a curacaoi illetőségű GBL Solutions N.V. alapította 2021-ben. A társaság 2020-ban alapult, és még néhány hasonlóan tematikus, kisebb méretű kaszinót üzemeltet. A cég az árbevétele alapján a kisebb szerencsejáték-szolgáltatók közé tartozik, engedélyek terén a szükséges minimumot, a Curacao e-Gaming hatóság licencét tudja felmutatni.

Dizájn, kezelhetőség és felhasználói élmény

„Inspirációnkat a rockkultúrából és jeles képviselőiből merítjük, a Rolling Stones-ból, a Pink Floyd-ból az Aerosmith-ből és persze a kaszinójátékokból. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt a két szenvedélyünket egy nagyszerű helyen egyesítjük: a Rolling Slots kaszinóban.” Ezt vallja magáról a Rolling Slots kaszinó és való igaz, a dizájn visszafogottan rockos hangulatú, de szerencsére minden túlzás nélkül, a látványelemek nem mennek az átláthatóság és a kezelhetőség kárára. 

Az oldal szekciókra bontott, az egyes szekciókban pedig kártyákon láthatjuk a játékokat. A kártyákról azonnal elindíthatjuk ezeket akár demó módban, akár valódi pénzben, illetve kedvencnek is jelölhetjük az adott játékot. Mobilon elsőre kicsit zavaró, hogy a főoldalon kiemelt játékkártyák jobbra-balra is scrollozhatók, de tény, hogy így több fér belőlük a kis kijelzőkre is. A szekciók kialakítása nem túl sok opciót kínál, de összeállításuk egy elfogadható kompromisszum eredménye. A modern kaszinóoldalak kialakításának egyik problematikus megoldása a kártyák végtelenségig görgethető, és folyamatosan bővülő listája. Ez az amúgy technikai szempontból igen praktikus és adatforgalom-takarékos megoldás könnyen valóságos rémálommá változhat. Például, ha rákattintunk a nyerőgépek szekcióra, megjelennek a nyerőgépek kártyái, és ahogy görgetünk lefele, folyamatosan töltődnek be az újabbak. Azonban ez a megoldás egyszerűen lehetetlenné teszi, hogy legörgessünk az oldal láblécéhez. Ilyenkor érdemes visszalépni a főoldalra, ott szerencsére nem ez a helyzet és megtalálhatjuk az oldal alsó részét. Persze, ha a egy bizonyos típusú (például progresszív jackpotos vagy megaways játékmechanikás) játékokat keresünk, használhatjuk a keresőt. 

A kereső viszont vérzik néhány sebből. Kizárólag a játékok címében keres, így meglehetősen pontosan kell belőnünk, mire is gondoltunk a kereséssel, bár önmagában ez nem feltétlenül probléma, hiszen a fejlesztők szeretik minél beszédesebben elnevezni játékaikat. A találatok viszont a főoldal kártyás megoldása helyett egy másféle listán jönnek elő, ahol a játékról csupán egy ikon látszik, a neve és a fejlesztő pedig mellé írva látható. Önmagában ez nem feltétlenül lenne zavaró, de ezáltal eltűnik az amúgy nagyon praktikus funkcionalitás, a játékok pedig kizárólag élesben, valódi pénzben indíthatók a találati listáról.

Az oldal meglehetősen jó magyar nyelvezettel is rendelkezik, bár néhány rész mintha utólag került volna hozzátoldásra, egyes területek pedig teljesen kimaradtak a szorgos fordítói kezek munkájából. Bár a hétköznapi használatban ezek kevésbé zavarók, de pont a legfontosabb dokumentációk, így a Felhasználási feltételek, az Adatkezelési tájékoztató és a Bónuszok felhasználási feltételei is csupán angol nyelven áll rendelkezésünkre. Márpedig az ördög még a legrockosabb oldalon is a részletekben lakik. 

Játékkínálat

Ezek a rocker srácok tényleg nem kamuztak, szeretik a kaszinójátékokat, és szeretik azokat játékosaikkal is megosztani. A játékkínálat – ha nem is párját ritkító – igen-igen bőséges, a több ezer nyerőgép mellett szinte minden népszerű kaszinójáték megtalálható, rulett, blackjack, baccarat, kockajátékok, de még a nyugdíjasotthonok örök slágere a bingó is. Az egyetlen hiányosság, ami feltűnt, az a tavalyi év nagy slágere, az úgynevezett „crash” játékok hiánya, de a többi játék bőségesen pótolja ezt a kategóriát, legalább is amíg az operátor ki nem bővíti a kínálatot. 

Ha már a kaszinó nevében is ott szerepel, a nyerőgépek terén muszáj valami nagyon meggyőzőt felmutatnia az operátornak. Nem is kell csalatkoznunk, a nyerőgép-kínálat lehengerlő, több ezres állományában a legnépszerűbb és legmodernebb címek ugyanúgy megtalálhatók, mint a nagy klasszikusok. De ha a tárcsák pörgetése helyett inkább a kaszinójátékok hoznak minket lázba, a választék ezen a téren is bőséges, csak rulettből több tucatnyi verzió áll rendelkezésre, a blackjack szerelmesei pedig száznál is több opcióból választhatnak. Ugyanez igaz a kaszinó élő szekciójára, ahol élő osztós játékok várják a minél valódibb kaszinós hangulatot keresőket. A kínálat bőséges, amit hiányolunk viszont az pont ennek a nagy választéknak a szűrése vagy rendszerezhetősége. A különböző kategóriák (asztali játékok, blackjack, rulett) RNG-s és élő kaszinós verziói egybeömlesztve jelennek meg, és ugyanez a helyzet, ha az élő kaszinóra kattintunk, a játékok minden látható rendezőelv szerint ömlenek a képernyőre.

A Rolling Slotsnál közel hetven fejlesztő játékaival játszhatunk, amik között az iparág összes nagy neve megtalálható. Az biztos, hogy akár bejön nekünk a Rolling Slots, akár nem, a játékkínálata normális keretek között minden igényt képes kielégíteni. Aki nem talál magának való játékot a több ezer címből, valószínűleg máshol sem fog, vagy olyan rétegigénye van, amihez speciális oldalak szükségesek.

Mi a helyzet a pénztárnál?

A szerencsejáték lényege, hogy pénzt kockáztatunk és reménykedünk benne, hogy ránk mosolyog a szerencse és kellemes összeg üti a markunkat. Természetesen jól szórakozhatunk a játékok demó verziójával is, de szeretnénk emelni a tétet, akkor előbb-utóbb pénzt kell befizetnünk a kaszinónál vezetett játékosszámlánkra. 

Nincs az a valamire való online kaszinó, amelyik ne kínálna játékosai számára minél nagyobb választékot a befizetési módokból. A Rolling Slots mintegy 35 befizetési módot támogat, természetesen ez országonként és pénznemenként eltérő lehet. Az opciók közül nem hiányozhatnak a olyan klasszikus megoldások, mint a banki átutalás, a bankkártyák (VISA, Mastercard), sem a népszerűbb e-pénztárcák (Skrill, MyFINITY, Paysafecard, Revolut), de természetesen nem maradhatnak ki a modern kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Cardano stb) sem. A minimálisan befizethető összeg 20€, a maximumok pedig az egyes befizetési opcióknál láthatók. A befizetések jóváírása általában azonnali.

Ha online felhasználói véleményeket keresünk a Rolling Slots kaszinóról, a legtöbb kevésbé lelkes megszólalás a kaszinó kifizetési policy-je körül koncentrálódik. Az oldal mentségére szóljon, hogy a Felhasználási feltételekben részletesen lefektetnek minden, a kifizetésekre vonatkozó szabályt, ezek azonban néhány esetben túlságosan is tág mozgásteret biztosítanak a kaszinó számára, ők pedig sokszor élnek is ezekkel a lehetőségekkel. Ez amúgy jellemző a kisebb, kevésbé tőkeerős operátorokra, szóval nem kell feltétlenül rosszra gondolni, a kaszinóval kapcsolatban semmilyen komolyabb panaszba nem futottunk bele. 

De lássuk a részleteket, mire számítsunk, ha valamilyen komolyabb nyeremény ütné a markunkat a rockerek kaszinójában. A napi kifizetési limit 500€, a havi maximum pedig 10 000€. Nem túl szimpatikus megoldás, de a kaszinó az általunk befizetett összegekre is megforgatási követelményt állít, ha nem játsszuk meg legalább háromszor a befizetésünket, annak kifizetésekor a kaszinó – saját döntése szerint – maximum 10%-os díjat számolhat fel az összeg kifizetésekor. A kifizetések a kaszinó belátása szerint a befizetéstől eltérő banki megoldással is történhetnek, könnyen elképzelhető, hogy gondoskodnunk kell valamilyen alternatív megoldásról, ha a pénzünkhöz akarunk jutni, már csak azért is, mert a rendelkezésre álló opciók lényegesen szűkebbek, mint befizetés esetén. 

A kifizetések elbírálására 24 óra áll a kaszinó rendelkezésére, de olvashatók olyan vélemények, ahol ennek betartásával kapcsolatban a kaszinó néha rugalmas hozzáállást tanúsít (de tegyük rögtön hozzá, hogy a szolgáltató az ilyen esetekre legtöbbször részletesen reagál és gyakran hihető alternatív nézőpontot közvetít, hiszen a játékosok sem mind angyalok). Ahogy említettük, komoly panasz vagy eljárás nincs a kaszinóval kapcsolatban, a fent felsoroltak inkább a normális ügymenet kisebb megbicsaklásainak tűnnek.

Bónusztrack

Saját magukról írt bemutatkozásukban a Rolling Slots kiemeli a nagyszerű bónuszokat, amivel játékosait kényeztetni szándékozik. A valóság ezzel szemben egy teljesen átlagos, a megforgatási követelmények tekintetében az átlagnál szigorúbb feltételekkel rendelkező bónuszkínálat. A kaszinó ellenőrzésekor a bónuszkínálat egy 200%-os üdvözlő bónuszból (+100 ingyenes pörgetés), egy 30%-os szerdai és egy 50%-os hétvégi újratöltési bónuszból, illetve egy 10%-os cashback bónuszból áll. A befizetési bónuszokra igen magas, 45-szörös megforgatás vonatkozik, de a pénzvisszatérítés összegét is 30-szor kell megtennie a bónuszt felhasználó játékosoknak. Cashback bónusz esetében ez határozottan magas érték. Fontos megjegyezni, hogy a 200%-os üdvözlő bónusz… egy nagyon kreatív számolási mód eredménye, mivel az a 200% nem igazán 200%. Az üdvözlő csomag három befizetésre vonatkozik, amiben az elsőre 100%-os, a másik kettőre pedig 50-50%-os bónuszt ad az operátor, ezeket ilyen formában összeadva nem igazán ad valós képet a bónusz mértékéről.

Mindezt a szokásos egyéb korlátozó megkötésekkel kell teljesítenünk, a megforgatás csak nyerőgépeken teljesíthető, maximum 5€-s tétekben. Aktív bónusz esetében több nyerőgéppel, sem pedig az élő kaszinóban egyáltalán nem játszhatunk. A megforgatásra hét nap áll rendelkezésünkre, aktív bónusz esetén pedig bármilyen kiutalást akarnánk indítani a számlánkról, az a bónusz (és az azzal elért nyeremények) azonnali törtéléséhez vezet. 

A bónuszok nem automatikusan kerülnek jóváírásra, nem bónuszkódot kell megadnunk a befizetések során, hanem mindegyiket külön kérni kell az ügyfélszolgálattól. Ez kissé nehézkessé teszi a bónuszok igénylését, de remélhetőleg a későbbiekben sikerül ezt a funkciót automatizált módon beépíteni a technikailag egyébként kifogástalanul működő oldalba.

A rajongók kezelése

A játékosok számára nem csupán a játék a fontos, az is szempont, hogy hogyan érzik magukat egy adott kaszinó oldalán. A Rolling Slots ebből a szempontból is hozza az átlagot, de semmi kiemelkedőt. Az ügyfélszolgálat aránylag gyors és segítőkész, de ne magyarul forduljunk hozzájuk, ugyanis arra csak a chat fordítóprogramján keresztül van lehetőség, ami pedig inkább félreértésekre ad lehetőséget a valódi kommunikáció helyett. Ha beérjük az angol nyelvvel, akkor az oldalon keresztül is küldhetünk üzenetet az ügyfélszolgálat számára, de e-mailt is írhatunk, illetve választhatjuk a leginkább kézenfekvő élő chates beszélgetést.

Azért a játékosok nem maradnak kényeztetés nélkül, az oldalon általában versenyek/bajnokságok is zajlanak. A kaszinó tesztelésekor csupán egy Pragmatic Play által szponzorált „Drops & Wins” esemény fut az oldalon (pontosabban kettő, mert külön a nyerőgépekre és az élő játékokra is vonatkozik egy), de a visszamenőleg is megtekinthető eseménynaptárból azért látszik, hogy a Rolling Slots-nál rendszeresen tartanak különböző versenyeket. Arra készüljünk fel, hogy az ezeken a bajnokságokon nyert jutalmak és ingyenes pörgetések bónusznak számítanak és 30-szoros megforgatási követelmény vonatkozik rájuk. 

A hűséges játékosokra jutalmak várnak, a rendszeres játékkal hűségpontokat és érméket lehet szerezni. (Pontok és érmék egyes versenyeken, de különböző tevékenységekkel és eredmények elérésével is szerezhetők.) A pontok számítása meglehetősen egyszerű, minden 1000€ tét után jár egy pont, vagy érme, az oldal nem igazán tesz értékelhető különbséget a kettő között. Az érméket aztán a Boltban lehet levásárolni.

Biztonság és megbízhatóság

A Rolling Slots kaszinó biztonság és megbízhatóság terén a kötelező minimumot hozza, bár ez utóbbi néhány okból egyelőre kérdőjeles maradt számunkra. 

A kaszinó curacaoi játékengedéllyel rendelkezik, ami a szerencsejáték-licencek belépőszintjének számít. Ezzel természetesen nincs probléma, sok megbízható kaszinó működik hasonló módon. Az oldal biztonságáról 128-bites SSL-titkosítás gondoskodik, ami – ha nem is az elérhető legmagasabb szinvonal – kielégítő mértékben védi adatainkat és a kaszinónál lévő pénzünket. 

A felelősségteljes játék támogatása mára már nem egy különleges szolgáltatás, hanem alapszintű elvárás egy megbízható kaszinó esetében. A Rolling Slots ez ügyben még az eddig olyan sokszor emlegetett minimumot sem hozza. A Felelősségteljes játék menüpontban csupán pár rövid (és angol) mondatot találunk, amiben szomorúan tudatják velünk, hogy a szerencsejáték bizony rossz dolog is lehet. Az egyetlen „eszköz”, amit ezzel kapcsolatban kínálnak, az az a lehetőség, hogy, ha a játékos ír az ügyfélszolgálatnak, kérheti a fiókja felfüggesztését „egy bizonyos időre”. 

Amin viszont már komolyan felvontuk a szemöldökünket, az egy megmagyarázhatatlan jelenség a főoldal alja táján. Sok kaszinónál láttunk már olyat, hogy a nyerteseket folyamatosan kijelzik, ranglistákba sorolva mutogatják, hiszen ez növeli a játékmorált és a játékosok lelkesedését. Ki ne kezdené még lelkesebben nyomogatni a pörgetés gombot, ha azt látja, hogy “TheSlotMaster9000” épp most nyert tízezer eurót valamelyik nyerőgépen. A Rolling Slotnál is találunk egy ilyen listát a végtelenül szerencsétlen „ÉS A NYERTESEK AZOK” címmel, ahol is három oszlopban láthatjuk a legfrissebb/legnagyobb és a jackpot-nyerteseket. A probléma ezzel a listával csupán annyi, hogy ordas nagy kamu az egész. Az összegek hasraütésszerűek és egytől-egyig 80ezer euró körül szórnak, a listában pedig összesen két felhasználónév szerepel. Annyira meglepődtünk ezen, hogy próbálunk rákeresni, de csupán egy panaszt találtunk ezzel kapcsolatban egy kaszinókat véleményező oldalon. A kaszinó reakciója szerint ezt csak egy programhiba volt és köszönik, hogy szóltak nekik. Ennek fényében különösen furcsa, hogy ez a lista még mindig ugyanúgy megtalálható az oldalon és azóta is változatlan.

Verdikt

Hogy mi a véleményünk a Rolling Slots kaszinóról? Alapvetően egy kedvelhető, jól összerakott szerencsejáték-oldalnak tűnik, amit játékválasztéka alapján egyértelműen, az általános paraméterei szerint pedig visszafogottan ajánlani tudunk. Ha eltekintünk a néhány furcsaságtól és a bónuszok nem különösebben vonzó kínálatától, a kissé nehézkes működéstől, és ezeket a kis méretben induló operátor kezdeti nehézségeinek tekintjük, akkor egy modern, jól felépített, könnyen használható kaszinót kapunk, ahol nagyszerűen szórakozhatunk. 

 

 

5,0 rating

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mobil Rolling Slots kaszinó
5,0 rating
5.0/5