Mobil Lucky Ladys Charm - Mobil Kaszinó Magyar
Home » Mobil Lucky Ladys Charm

Mobil Lucky Lady’s Charm

A Mobil Lucky Lady’s Charm egy újabb bestseller a Novomatic Novoline nyerőgép-sorozatában. Eredetileg egy földi nyerőgépes játék, de nemrég megjelent egy online változatban, „Deluxe” néven. A két változat között az egyetlen lényegi különbség a nyerősorok száma. Ezt leszámítva az eredeti Mobil Lucky Lady’s Charm és az online Deluxe változatos játékmenet és szabályok tekintetében teljesen megegyezik. A Mobil Lucky Lady’s Charm esetében a bónusznyerési lehetőségek sokrétűek, a kifizetések bőkezűek, sőt, ez a játék büszkélkedhet a Novomatic online nyerőgépek közül a legmagasabb átlagos játékos-visszatérülési aránnyal, így nagy népszerűsége nem igazán meglepő.

Mobil Lucky Lady’s Charm játék leírása

A Mobil Lucky Lady’s Charm egy 5 tárcsás nyerőgépes játék. A játék eredetileg 9 nyerővonallal indult, de az online Deluxe verzióhoz egy további nyerővonalat adtak hozzá.

A játék témája a jóslás titokzatos világára épül. A szimbólumok között szerepel a Lucky Lady és különböző szerencsehozó bűbájok és jóslási kellékek, mint például a kristálygömb, a patkó, a négylevelű lóhere és a katicabogár, valamint a szokásos A, K, J, Q, 9 és 10-es nyerőgép szimbólumok. A többi Novoline Deluxe változathoz hasonlóan a Mobil Lucky Lady’s Charm vizuális és hanghatásai is a legmodernebbek, és jelentős előrelépést jelentenek az eredeti változathoz képest.

A Mobil Lucky Lady’s Charm Deluxe ingyen játék célja a tárcsákon megjelenő kettő-öt azonos szimbólum kombinációjának kiegészítése. A legtöbb szimbólum esetében legalább három szimbólumra van szükség a nyerő kombináció létrehozásához, míg másoknál, mint például a Lucky Lady vagy a Katicabogár szimbólumok esetében csak két azonos szimbólum elegendő a nyeremény kiváltásához.

A Lucky Lady egy Wild szimbólum (ugyanolyan, mint a kártyajátékokban a Joker), és minden más szimbólumot helyettesíthet a nyerő kombináció létrehozásához.

A szimbólumoknak általában balról jobbra, szomszédos reálokon kell megjelenniük. Ez alól azonban van egy kivétel – a Scatter szimbólum. A Scatter szimbólumnak nem kell szomszédos tárcsákon megjelennie ahhoz, hogy nyereményt váltson ki, és bárhol megjelenhet a képernyőn. Ráadásul három vagy több ilyen szimbólum a tárcsákon bárhol elszórtan elhelyezkedő szimbólummal a játékos különleges bónuszt nyer, általában bónusz köröket (vagy „ingyenes pörgetéseket”). A Novoline Mobil Lucky Lady’s Charm játékban a kristálygömb a scatter szimbólum.

Fontos, hogy a Scatter az egyetlen olyan szimbólum, amely nem helyettesíthető Wild szimbólummal.

Mobil Lucky Lady’s Charm – nyerővonalak és tétek

A Mobil Lucky Lady’s Charm Deluxe változatban a nyerővonalak nem rögzítettek, és a játékos választhat, hogy akár 10 nyerővonalat is aktivál.

Emellett a vonalankénti tét a játék során bármikor módosítható. A játék indításakor a minimális tét a képernyő alján látható. A játékos ezután a + / – gombok segítségével állíthatja be a tétet.

A képernyő alján lévő kijelzőn megjelenik a pörgetésenkénti teljes tét is, amelyet a vonalankénti tét x az aktivált vonalak számának szorzataként számítanak ki (például, ha a vonalankénti tét 0,05 €, és 5 nyerővonal van aktiválva, akkor a pörgetés teljes tétje 0,25 €).

Mobil Lucky Lady’s Charm – bónusz funkciók

Bónusz körök – a Dolphin’s Pearl Novoline játékhoz hasonlóan ebben a játékban is három kristálygömb scatter szimbólum a képernyő bármely pontján 15 bónusz kört biztosít a játékosnak. A kristálygömbök folyamatosan megjelennek a bónuszfordulók során, és újra aktiválják az ingyenes játékok bónusz funkciót, így elvileg nincs korlátja a játékos által megnyerhető bónuszfordulók számának. A bónuszfordulókban a vonalak és a tétek ugyanazok, mint a főjátékban.&Dupla és tripla szorzók – a Wild Lucky Lady szimbólum dupla szorzóként is funkcionál. Ha egy vagy több Lucky Lady szimbólumot kapsz egy nyerő kombinációban – a nyereményed megduplázódik. Nem csak ez, hanem a bónusz körök során a nyeremények megháromszorozódnak (!).

Gamble funkció – a Novoline sorozat többi játékához hasonlóan a Mobil Lucky Lady’s Charm is kínálja a szórakoztató „Gamble” funkciót. Ezzel a funkcióval a játékos tovább növelheti nyereményét, ha a virtuális kártyapakliból kihúzott következő kártya színére (piros vagy fekete) fogad. Ezzel a funkcióval a játékosnak 50% esélye van arra, hogy az utolsó pörgetés során megduplázza (vagy elveszítse) nyereményét.

Minden nyertes pörgetés után a „Gamble” gomb villogni fog. Ha rákattint, megjelenik a Gamble képernyő. A játékosnak lehetősége van egy „piros” vagy „fekete kártyát” választani. Az utolsó hat kihúzott kártya a képernyő tetején jelenik meg. Amíg nyer a szerencsejáték, addig folytathatja a Gamble funkciót 5 alkalommal egymás után, vagy bármikor rákattinthat a „Collect” gombra, és felveheti a nyereményét. A képernyő automatikusan visszatér a normál játékhoz, ha rossz kártyát választottál.

Novoline Mobil Lucky Lady’s Charm – kifizetés

A „Fizetési táblázat” az összes nyerési lehetőséget és az egyes nyerő kombinációk értékét mutatja az aktuálisan kiválasztott tét és a sorok száma esetén. Például, ha mind a 10 nyerővonal aktiválva van a maximális téttel, akkor öt Cristal Ball szimbólum 200 eurót ér, míg 5 Lucky Lady szimbólummal a játékos jelentős összeget, 360 eurót nyerhet. A játékos a játék minden szakaszában megtekintheti a nyereménytábla képernyőjét.

Mint minden nyerőgép, a Novoline nyerőgépek is úgy vannak programozva, hogy hosszú távon a betett pénz bizonyos százalékát fizessék ki. A Mobil Lucky Lady’s Charm nyerőgépek átlagos megtérülési aránya (RTP) 97,10%, ami a legmagasabb az összes Novoline nyerőgépes játék közül.

Klasszikus Lucky Charms tárcsákon

Ebben az 5 tárcsás, 10 nyerővonalas klasszikus nyerőgépben a játékosok szó szerint próbára tehetik a szerencséjüket egy szerencsehozós, magas varianciájú nyerőgépben, ahol az elméleti nyerési valószínűség 97% körül mozog. A Novomatic egyértelműen a megfelelő ösztönzőket helyezte előtérbe, amelyek mindenképpen segítenek abban, hogy a játékosok számai között hírnevet szerezzenek egy határtalan és rendkívül versenyképes iparágban.

Néhány játékos azonban megjegyezte, hogy ez a magas RTP arány nem tükröződik a játékélményükben. Akkor viszont az egyedi esetek nem képezhetik a következtetések alapját, mivel a mobil Lucky’s Lady Charm Deluxe Slots Game játékkal játszók összlétszáma meglehetősen magas.

A tárcsákon található szimbólumok a négylevelű lóhere, a nyúlláb, az aranyérme boldog hölgybogár, a patkó és természetesen a Lady Luck. Nyilvánvaló, hogy ha babonás vagy, akkor ez a játék neked való. Másrészt, ha a babonák erejét szeretnéd megcáfolni, akkor ez a játék lehet a te lehetőséged erre.

Ingyenes pörgetések és a szerencsejáték funkció

Beszéljünk a szimbólumokról, pontosabban magyarázzuk el a Wildot és a Scattert. A Szerencse Asszonya Wild szimbólumként funkcionál, és megduplázhatja a játékosok nyereményét olyan helyzetekben, amikor ő is hozzájárult az alapul szolgáló nyereményhez.

A lebegő kristály szimbólum a Scatter szerepét tölti be, amelyen keresztül a játékosok finom ingyenes pörgetésekhez jutnak. Három vagy több Scatter szimbólummal tizenöt ízletes ingyenes pörgetést kap. Ráadásul ezek az ingyenes pörgetések háromszoros szorzóval rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a téted akár 2700-szorosát is megkapod. Erre érdemes várni!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
188,000Ft
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
150,000 Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
5,0 rating
Bónusz legfeljebb:
400,000Ft